Stylist Femke blikt terug: make-over in Lisse

Het viel stylist Femke direct op dat bij Jojanneke en Bastiaan in Lisse vooral Bastiaan zijn stempel op het interieur had gedrukt. Met name een grijze stempel! Door de indeling te behouden, maar wel meer kleur toe te voegen werd het ook een thuis voor Jojanneke. Maar dat was niet de enige missie die Femke had. In de video vertelt ze je meer over de make-over van het lichte en smalle huis in Lisse.

Dit zijn de producten die Femke heeft gebruikt in Lisse.

Het concept

In vtwonen ‘Zelf aan de slag’ helpt Viktor Brand, samen met vtwonen doe-het-zelf stylisten Kim van Rossenberg, Femke Pastijn, Leonie Mooren en Anke Helmich, stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. De stylist komt met een doe-het-zelf plan en de bewoners steken de handen uit de mouwen door zelf te verven, vloeren leggen en behangen. De basis van hun nieuwe interieur komt dus echt van eigen hand. De stylist zet de laatste puntjes op de i door meubels en accessoires aan de ruimte toe te voegen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie