Stylist Anke blikt terug: make-over in Leerdam

Het viel stylist Anke op dat de woonkamer van Jelle en Nicole niet erg ruim was. Ze zorgde voor de juiste indeling met functionele meubels en combineerde industriële en Scandinavische kleuren met elkaar. Een beetje voor Jelle en een beetje voor Nicole. En voilà, de woonkamer werd een echte gezinskamer! In de video geeft Anke een tip hoe je al je vakantiesouvenirs kunt tentoonstellen.


Dit zijn de producten die Anke gebruikt heeft in Alkmaar.

Het concept

In vtwonen ‘Zelf aan de slag’ helpt Viktor Brand, samen met vtwonen doe-het-zelf stylisten Kim van Rossenberg, Femke Pastijn, Leonie Mooren en Anke Helmich, stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. De stylist komt met een doe-het-zelf plan en de bewoners steken de handen uit de mouwen door zelf te verven, vloeren leggen en behangen. De basis van hun nieuwe interieur komt dus echt van eigen hand. De stylist zet de laatste puntjes op de i door meubels en accessoires aan de ruimte toe te voegen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie