Onze favoriete make-overs

Heb jij alle make-overs al ontdekt? Wij hebben onze favorieten van 2016 al gevonden! Zit de jouwe er ook bij?
Favoriete tv Roxanne Machiel

1. Studentikoos interieur krijgt make-over

Van studentikoos naar stijlvolle woning. In deze make-over zagen we Roxanne en Machiel uit Rotterdam. Hun interieur was een verzameling van krijgertjes en kringloopvondsten en oogde als een studentenwoning. Omdat Roxanne en Machiel inmiddels beiden niet meer studeren, werd het hoog tijd voor een opfrisser. Stylist Femke Pastijn bedacht een stijlvol plan en met de hulp van Roxanne en Machiel is het een mooi resultaat geworden. Wat opviel zijn de stoere elementen, veel groen en de Indonesische maskers van Roxanne hebben ook een mooi plekje gekregen. Ook zo’n fan van het interieur van Roxanne en Machiel? Bekijk dan het kijken, kopen en shoppen artikel! Hier vind je alle gebruikte producten terug.

Favoriete tv Thecla Rob

2. Verbouwen & verhuizen in Rotterdam

Verbouwen of verhuizen? De keuze is vaak moeilijker dan gedacht. Helemaal wanneer de meningen binnen een gezin niet helemaal gelijk zijn. Zo wil Rob het liefst verhuizen naar een ruimere en functionelere woning, terwijl Thecla en de kinderen ‘verhuizen’ het verboden woord vinden. In de tijd dat de verbouwing plaatsvond kon het gezin proefwonen in een nieuwe woning. Na een week stonden zij opnieuw voor de keuze: blijven of verhuizen? Na de verbouwing kregen zij er een hele andere woning voor terug: een nieuwe keuken en een schuifraam op woonkamerbreedte. Natuurlijke kleuren in zowel de meubels als op de muren gaven de woning een warme boost. Zou jij wel in het huis van Rob en Thecla willen wonen? Bekijk dan het kijken, kopen en shoppen artikel en shop eenvoudig alle producten.

favoriete tv doetinchem

3. Gedateerd huis wordt warme thuis

Met zes kinderen was het huis al uitgebreid verbouwd om iedereen een eigen plekje te geven. Het enige wat nog een metamorfose kon gebruiken was: de woonkamer. De gedateerde jaren 80 meubels waren nodig aan vervanging toe. Beiden hielden ze van de landelijke stijl, alleen zou Michel graag industriële elementen terug zien en Anja wilde graag meer kleuren en warme stoffen. Het resultaat is een combinatie van landelijk, industrieel en warme kleuren, met genoeg zitruimte voor iedereen. Benieuwd welke producten er allemaal gebruikt zijn om deze metamorfose mogelijk te maken? Bekijk dan het kijken en shoppen artikel om alle producten van Anja en Michel terug te kijken.

favoriete tv Linda Jeroen

4. Rijwoning uit de jaren 30

Met het huis zijn Linda en Jeroen blij, alleen het thuisgevoel ontbrak. Linda wilde graag industrieel en donker, terwijl Jeroen liever strak en licht zag in hun woning. Het uiteindelijke resultaat mag er zeker wezen. Warme kleuren gecombineerd met industriële items en de glazen wand met staal is de eyecatcher van deze woning. Er is een warm en sfeervol huis ontstaan, waarbij van de lange smalle woning niets meer te zien is. Zaten er in deze make-over mooie producten voor in jouw interieur? Bekijk dan het kijken en shoppen artikel en haal een aantal van de producten in huis!

nog meer: wooninspiratie