Onze favoriete make-overs uit Verbouwen of Verhuizen

Heb je de make-overs van Verbouwen of Verhuizen al ontdekt? Wij hebben onze 3 favorieten op een rijtje gezet. Zit die van jou er ook bij?
zithoek

1. Jaren 70 hoekhuis

Stylist Frans Uyterlinde ging aan de slag met het jaren 70 hoekhuis van Thecla en Rob uit Rotterdam. Met hun drie tienerjongens was de leefruimte beneden te krap geworden. Maar verhuizen vonden ze lastig.

Frans gooide de hokkerige indeling volledig door elkaar en toverde de gedateerde gezinswoning om in een ruim, functioneel en warm leefhuis. Compleet met een nieuwe keuken waar ze naar hartenlust kunnen koken. Is het geen plaatje?

Bekijk het resultaat met eigen ogen via de 360° tour. De producten die Frans gebruikt heeft, shop je via dit artikel.

betegelde haard

2. Monumentaal pand

Ook de verbouwing in het monumentale pand van Nathalie en Dave uit Vlaardingen mag in dit rijtje met favoriete make-overs niet ontbreken. Het bijzondere huis bestond uit meerdere niveaus en aparte ruimtes, die niet met elkaar in verbinding stonden. Hoe maak je zo’n groot huis sfeervol?

Stylist Carlein Kieboom bracht met een spectaculaire verbouwing warmte en sfeer in het pand en maakte van een historisch huis een echte thuis. Door verschillende materialen in alle ruimtes terug te laten komen en een inkom waar je u tegen zegt, creëerde ze een sfeervol geheel.

Wil je virtueel door het pand lopen? Bekijk dan deze 360° tour. De producten uit de verbouwing shop je hier.

blauwe lambrisering

3. Karakteristieke hoekwoning

Onze derde favoriet is de verbouwing in de karakteristieke hoekwoning van Sarah en Wouter in Zwolle. Hun grootste hobby is koken. Ze hadden dan ook maar één wens voor de verbouwing: een grotere keuken om gezellig met vrienden en familie te koken en te dineren.

Stylist Eva van de Ven liet die wens in vervulling gaan door de indeling van het huis volledig op zijn kop te zetten. De voormalige woonkamer maakte plaats voor een gloednieuwe leefkeuken en in de serre werd een gezellige eethoek gecreëerd. Ook de kelder werd grondig aangepakt. Eva gaf iedere ruimte een duidelijke functie en creëerde meer samenhang tussen de verschillende ruimtes. Net als Sarah en Wouter zijn wij verliefd op deze verbouwing!

Benieuwd welke producten Eva allemaal heeft gebruikt voor deze metamorfose? Via dit artikel shop je eenvoudig alle producten. Een wandeling door het huis kan natuurlijk ook via de 360° tour.

Shoppen

Shop de 6 best verkochte items:
best-verkochte-shopitems-verbouwen-of-verhuizen

nog meer: wooninspiratie