Aflevering 1: Stylen op de m2

In onze YouTube-serie ‘Stylen op de m2’ zie je elke aflevering een mini make-over. Drie stylisten gaan 12 weken lang in de studio aan de slag om een vlogger inspiratie voor in huis te geven. Deze week zie je vlogger Sanny van Sanny zoekt Geluk. Ze vindt het moeilijk om haar slaapkamer sfeervol in te richten. Bekijk hieronder aflevering 1!

Stylen op de m2

Sanny zoekt geluk in de slaapkamer

Sanny vlogt wekelijks via haar eigen YouTube-kanaal Sanny zoekt Geluk met tips voor een happy en healthy leven. Ze woont samen met haar vriend midden in de stad. Met haar huisje is ze heel blij, maar haar slaapkamer kan nog beter aangekleed worden. Via een Pinterest-moodboard en onze kleurtypetest (kun je hier zelf doen) maakt Sanny duidelijk wat haar woonstijl, voorkeuren en woonwensen zijn. Onze styliste Femke Pastijn gaat hiermee aan de slag om een mini-metamorfose te creëren. Zo kan Sanny inspiratie op doen voor een nieuwe slaapkamer. Heb je iets moois gezien? Shop hier de producten uit aflevering 1!

Video: metamorfose slaapkamer


Stylen op de m2

Bron: in samenwerking met Histor (verf Tin 4500-N), KAS Vers Geplukt in de Markthal (bloemen) & Fetim (vloer LOFT laminaat kiezel)

nog meer: wooninspiratie