Make-over: gezelligheid troef bij Nicole en Jelle

Vanaf nu komen Nicole en Jelle na hun vakanties altijd thuis in een warm gezinshuis. Shop hier de producten uit onze shop die zijn gebruikt voor de make-over. Bekijk ook de video waarin Anke terugblikt op de make-over en waarin we het oude interieur te zien krijgen.

Wat voorafging…

Nicole en Jelle wonen samen met hun twee kinderen in een rijtjeshuis in Leerdam. Ze zijn gek op reizen en willen dan ook niets liever dan een warm huis om in terug te komen. Alleen weten ze niet goed wat ze met de indeling van hun woonruimte moeten doen. Ze zijn toe aan een gezellige, knusse indeling waarbij ze na elke reis denken: ‘wauw, dit is pas thuiskomen’.

Bij de zetel

Bij de tv

Bij de werkplek

In de kast

Bij de eethoek

In de hal

Het concept

In vtwonen ‘Zelf aan de slag’ helpt Viktor Brand, samen met vtwonen doe-het-zelf stylisten Kim van Rossenberg, Femke Pastijn, Leonie Mooren en Anke Helmich, stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. De stylist komt met een doe-het-zelf plan en de bewoners steken de handen uit de mouwen door zelf te verven, vloeren leggen en behangen. De basis van hun nieuwe interieur komt dus echt van eigen hand. De stylist zet de laatste puntjes op de i door meubels en accessoires aan de ruimte toe te voegen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Anke Helmich | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie