Make-over: warme thuis met leuke ontvangstplek

Een beetje brocante voor Rick en een industriële touch voor Mirella. Maar bovenal een warme thuis voor het hele gezin en een leuke ontvangstplek voor klanten. Deze producten zijn gebruikt in aflevering 9. Bekijk ook de video waarin je het oude interieur ziet en styliste Wendy haar keuzes voor deze make-over toelicht.

Wat voorafging…

Mirella en Rick wonen al 8 jaar samen met hun twee kinderen in een hoekwoning in Zwaag. Beiden zijn niet tevreden over de indeling van hun huis; ze willen het liefst een gescheiden eet- en leefgedeelte én een goede speelplek voor de kinderen. Mirella zou graag stalen kastenframes en moderne, industriële details in huis halen. Maar Rick niet, die ziet in zijn droominrichting liever romantische en warme details. Beiden werken veel vanuit huis en willen daarom een inrichting waarin ze zowel privé en werk goed kunnen combineren; een warm thuis voor het gezin en een fijne plek om klanten te kunnen ontvangen. Kortom: een leuke klus voor stylist Wendy.

Bij de tv

schommelstoel

Bij de zetel

leeshoek dock four

Bij de leeshoek

eethoek muurschildering

Eethoek

Keuken

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Wendy Verhaegh | Fotografie Barbara Kieboom | Kleding OU. Boutique Haarlem

nog meer: wooninspiratie