Make-over: woonkamer met blauw en prachtige patio

Bij Müge en Marvin was wit de rode draad van het interieur. En wit mocht van Marianne blijven! Maar wel in goed gezelschap met de kleur blauw. Bekijk hieronder het resultaat van de make-over. Shop de producten uit aflevering 9. Bekijk ook de video waarin Marianne haar keuzes voor deze make-over toelicht.

Wat voorafging…

Müge en Marvin zijn al dertien jaar samen en hunkeren naar een sfeervol thuis. Ze zijn al dolblij met het huis en de omgeving, maar de inrichting laat nog te wensen over. Ze slagen er niet in de patio bij het huis te betrekken en het witte interieur sfeervol te maken. Müge houdt van strak, modern, zacht en licht. Bij een bezoek van vrienden en familie steekt ze graag heel veel kaarsen aan en toont ze het liefst met trots alle foto’s. De inrichting moet volgens haar een zachte uitstraling hebben. Marvin houdt juist van industrieel, maar wel met veel kleur. Ook hij kijkt uit naar een woonkamer met een warme uitstraling.

360° tour door het huis

360tour in amsterdam

interieur strandsfeer

Woonkamer

blauw tv dressoir

Bij de tv

Hal

ibiza eethoek

Eethoek

patio

Patio

Gang

Entree

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Marianne Luning | Fotografie Barbara Kieboom | 360° tour door 360fabriek

nog meer: wooninspiratie