Aflevering 9: Jeroen en Lionne uit Baarn

Jeroen (39) en Lionne (38) wonen samen met hun twee dochtertjes in een sfeervolle jaren ’30 hoekwoning in Baarn. Het huis met veel authentieke details is helemaal naar wens behalve de keuken in de aanbouw. De keuken is functioneel, maar sfeerloos en kil. Lionne gaat als doe-het-zelfder aan de slag om sfeer aan te brengen. 

Familiekeuken

Lionne en Jeroen vinden de keuken een lastige ruimte om in te richten door de grote hoeveelheid ramen. Jeroen heeft sinds kort een nieuwe baan en daardoor blijven de klussen in huis liggen. Lionne kan naar eigen zeggen nog geen rolgordijn ophangen en heeft voor alle klussen in huis de hulp van Jeroen nodig. Dat is ze meer dan zat. Hoog tijd voor Lionne om niet langer alleen de schroefjes aan te geven bij het doe-het-zelven, maar echt zelf iets te maken. Doe-het-zelf stylist Corrien Flohil bedenkt een plan om van de ruimte een gezellige familiekeuken te maken.  Lionne maakt samen met Marlayne Sahupala een nieuwe eettafel van steigerhout. Het eindresultaat zie je aanstaande zondag om 18:00 uur op SBS6.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 9.

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.
In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie