Make-over: strak en gezellig voor Katiche en Joey

De verschillen qua woonsmaak konden niet groter tussen Katiche en Joey. Gelukkig is het stylist Frans gelukt om beide woonstijlen toch samen te brengen in een strak, maar gezellig geheel. Met als resultaat dat Joey en Katiche nooit meer weg willen uit Noordwijk.

Zij houdt van strak en beton, hij van kleur en hout

Een huis aan het strand: voor Katiche en Joey werd deze droom werkelijkheid toen zij in Noordwijk een jaren ’70 huis vonden. Dat er in de woning nog veel moest gebeuren, wisten ze. Maar dat ze al zouden vastlopen bij het kiezen van een nieuwe vloer… Daar waren ze niet op voorbereid. Nu ligt de inrichting al een tijdje stil. Met de hulp van stylist Frans Uyterlinde hopen ze op een droomhuis mét droominterieur. Maar niet alleen het uitkiezen van een vloer is een probleem. Katiche en Joey hebben meer smaakverschillen. Zij houdt van een modern interieur met strakke meubels en veel wit, maar Joey vindt haar stijl veel te kil en op een ziekenhuissfeer lijken. Hij wil het interieur juist opvrolijken met planten, kleur en accessoires. Maar dat hoeft van Katiche weer niet. Een fijne speelplek voor hun zoontje is wel een wens die ze samen delen. Ook missen ze opbergruimte. Benieuwd of het stylist Frans lukt hun droominterieur te realiseren?

De make-over in 360°

360 tour vtwonen make-over aflevering 8 seizoen 9

Meer over deze make-over

Alle gebruikte producten, materialen en kleuren hebben we hieronder per ruimte voor je op een rij gezet. Deze gebruikte producten koop je bij ons in de vtwonen shop. Ook legt stylist Frans je in deze video graag uit waarom hij bepaalde keuzes heeft gemaakt. En kijk nog eens binnen in het nieuwe interieur van Katiche en Joey met de 360º tour.

Bij de eethoek

Bij de haard

Bij de zithoek

Bij de tv

Bij de speelhoek

  • Kleur op de muur ‘Sectie S 4010-B90G’: Histor
  • Louvre deuren: Burbri
  • Behang uit collectie Enso, artikelnr. 386534: Eijffinger
  • Tafel – op maat gemaakt: Combitex
    geverfd in de kleur ‘Sectie S 4010-B90G’: Histor
  • Stoeltjes: privébezit

In het toilet

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Frans Uyterlinde | Fotografie Barbara Kieboom | 360 tour door 360Fabriek

nog meer: wooninspiratie