Gerenoveerde eengezinswoning uit de 19e eeuw

Annelies en Victor wonen met hun drie kinderen in een gerenoveerde negentiende-eeuwse eengezinswoning in Kampen. Annelies houdt van retro en vintage met pastelkleuren, Victor van minimalistisch en stoer met donkere kleuren. Het is het stel nog niet gelukt om beide stijlen in de woonruimte, bestaande uit drie delen, terug te laten komen. Een make-over kwam als geroepen!speelhoekgele plankeethoekzwarte keuken

Shop hier de producten uit aflevering 8

Woonkamer

Speelhoekje

Keuken

Eethoek

Marianne draagt kleding van 10Days en sieraden van Quebella.

Bekijk hier het eindresultaat van aflevering 8:

In deze aflevering ging Carlein ook op bezoek bij een droomhuis in Abbenbroek. Kijk nog eens binnen in de Zeeuwse keuterboerderij van Sandy en Frank. Bekijk ook de video waarin Marianne haar keuzes voor deze make-over toelicht.

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Marianne Luning | Fotografie Barbara Kieboom

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie