Verbouwen of verhuizen: een compleet andere indeling voor Mariëtte en Peter

Stylist Frans Uyterlinde sloot dit seizoen van vtwonen ‘Verhuizen en Verbouwen’ af bij Mariëtte en Peter in Rijswijk. Hij zette het interieur op z’n kop; de keuken kreeg een nieuwe plek en de trap verdween uit de woonkamer. Shop hier de producten uit onze shop die zijn gebruikt in de make-over.

De make-over in 360°

360 tour verbouwen of verhuizen aflevering 8

Bij de zetel

Bij de haard

Bij de tv

Keuken

Eethoek

Werkkamer

Hal

Kelder

Meer over verbouwen en verhuizen?

Meer informatie over alles wat komt kijken bij verbouwen en verhuizen vind je hier.

Het verdict

Mariëtte en Peter willen blijven in hun nieuwe thuis!

Het concept

In het programma ‘Verbouwen of Verhuizen’ helpt presentatrice Nicolette van Dam koppels waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het koppel verkeert in tweestrijd: verbouwen of verhuizen. De een wil koste wat het kost weg en de ander wil nooit zijn of haar huis opgeven. Wat kiezen ze als ze van beide opties kunnen proeven? De deelnemers ‘verhuizen’ voor even naar een nieuw onderkomen, terwijl onze stylisten Frans Uyterlinde, Carlein Kieboom en Eva van de Ven de huidige woning onder handen nemen. Blijven de bewoners of wordt het toch verhuizen?

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via NET5. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Frans Uyterlinde | Fotografie Barbara Kieboom | 360° door 360Fabriek

nog meer: wooninspiratie