Aflevering 8: Elke en Michiel uit Heemskerk

Elke (42) gaat bovengemiddeld graag in bad. Op sommige dagen zelfs twee keer. Partner Michiel (38) weet als geen ander hoe belangrijk de “baddermomentjes” voor Elke zijn. Desondanks heeft deze ruimte nog niet de sfeer die ze er beiden graag zouden hebben. Omdat Elke volgens Michiel eigenlijk meer voor anderen dan voor zichzelf klaar staat, wil hij haar blij maken door van haar favoriete plek in huis aan te pakken. 

Hamam: sfeervolle badkamer

Door het drukke gezinsleven met zoontjes Valentijn en Jurre, heeft Elke een rustgevende omgeving nodig. Doe-het-zelf stylist Marie-Gon verzint een plan om van de badkamer een ware hamam te maken. Samen met Marlayne Sahupala maakt Michiel een sfeervol badkamermeubel, maar een echte doe-het-zelver is het niet. Of hij zijn partner succesvol kan verrassen zie je zondag om 18:00 uur op SBS6.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 8.

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie