Make-over met Franse en Chinese invloeden

Marianne bracht een grote stapel aan woonsmaken en wensen bij elkaar, waarbij ook Franse en Chinese invloeden niet mochten ontbreken. Bekijk hieronder de make-over! Shop de producten uit aflevering 7. Bekijk ook de video waarin Marianne haar keuzes voor deze make-over toelicht.

Wat voorafging…

Terry en Alex wonen samen met zoontje Liam in Den Bosch. Hun woonprobleem? Hoe laat je twee culturen, Frans en Chinees, samensmelten in één interieur. Terry houdt van het simplistische en de strakke lijnen in Oosterse kunst en interieurs. Haar woonsmaak in vier woorden? Rust, evenwicht, modern en functioneel. Romain is voor Terry naar Den Bosch verhuisd en wil daar graag samen warm thuis creëren voor hun zoontje. Hij houdt van Barok, stoer, modern, gezellige kleuren. Kortom twee uiteenlopende smaken en wensen om rekening mee te houden.

360° tour door het huis

360 graden tour
XL hoekbank

Tv-hoek

Zithoek

behang

Eethoek

Speelhoek

barkrukken

Keuken

Hal

Marianne draagt kleding van Humanoid en sieraden van Quebella

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Marianne Luning | Fotografie Barbara Kieboom | 360° tour door 360fabriek

nog meer: wooninspiratie