Verbouwen of verhuizen: een grotere keuken en kinderhoek voor Sara en Koen

Sara en Koen droomden van een grotere keuken en meer speelplek voor hun dochtertje. En die wensen liet stylist Eva in vervulling gaan. Shop hier de producten uit onze shop die zijn gebruikt in de make-over.

Wat voorafging…

Sara en Koen wonen sinds kort met z’n drieën in hun jaren 30 huis in Den Haag; 13 maanden geleden werd hun dochter geboren. Met in de toekomst wellicht meer kinderen op komst, stellen ze zichzelf steeds vaker de vraag: blijven we in deze woning of moeten we een volgende stap maken en verhuizen naar een groot en moderner huis?

De make-over in 360°

360 tour verbouwen of verhuizen aflevering 7

Speelhoek

Bij de zetel

Bij de televisie

Eethoek

Keuken

* Niet online verkrijgbaar, voor meer informatie kun je terecht bij Woonboulevard Poortvliet XXL.

Meer over verbouwen en verhuizen?

Meer informatie over alles wat komt kijken bij verbouwen en verhuizen vind je hier.

Het verdict

Sara en Koen willen blijven in hun nieuwe thuis!

Het concept

In het programma ‘Verbouwen of Verhuizen’ helpt presentatrice Nicolette van Dam koppels waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het koppel verkeert in tweestrijd: verbouwen of verhuizen. De een wil koste wat het kost weg en de ander wil nooit zijn of haar huis opgeven. Wat kiezen ze als ze van beide opties kunnen proeven? De deelnemers ‘verhuizen’ voor even naar een nieuw onderkomen, terwijl onze stylisten Frans Uyterlinde, Carlein Kieboom en Eva van de Ven de huidige woning onder handen nemen. Blijven de bewoners of wordt het toch verhuizen?

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via NET5. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Eva van de Ven | Fotografie Barbara Kieboom | 360 tour door 360Fabriek

nog meer: wooninspiratie