Aflevering 7: Celine en Ben uit Monster

Celine (33) en Ben (35) wonen samen met hun kinderen Milou en Dex in een vrijstaand jaren ’30 huis in Monster. Toen het stel dit huis 3,5 jaar geleden kocht, was het plan om het huis zelf flink onder handen te nemen. Helaas duurde het doe-het-zelf project maar 3 korte maanden door een ongeval waarbij Ben zijn hand verbrijzelde. Hoog tijd om de klus eindelijk af te ronden.

Slaapzolder om van te dromen

Een project dat is blijven liggen, is de slaapkamer op zolder. Een donkere ruimte met veel hout, waar daglicht ver te zoeken is. Omdat Ben bijna weer de oude is, wil Celine hem verrassen met een sfeervolle zolder; een droomzolder om letterlijk in weg te dromen. Doe-het-zelf stylist Kim van Rossenberg verzint een mooi plan en zet ook Celine aan het werk! Wat haar project precies is? Dat zie je zondag 18:00 uur op SBS6.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 7.

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie