Zonnig huis met Spaans tintje in Den Haag

Gonneke en Robert wonen samen met hun twee dochters in Den Haag. Hun interieur heeft door omstandigheden het laatste jaar weinig liefde en aandacht gekregen. Het huidige interieur is erg wit en licht. Gonneke is daar best tevreden mee, maar Robert houdt juist van kleur in huis. Tijd voor een make-over! Shop de producten uit aflevering 6. Bekijk ook de video waarin Wendy haar keuzes voor deze make-over toelicht.

Zithoek

vakkenkast

Kastenwand

ronde tafel

Eethoek

Keuken

Toilet

Hal

  • Kleur op de muur – Ongecompliceerd S3010-B90G: Histor
  • Kapstok haken – krokodillen: Doing Goods
  • Lijst: privébezit

Bekijk hier het eindresultaat van de make-over

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Wendy Verhaegh | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie