Verbouwen of verhuizen: gezellige leefruimte in een modern jasje

De keuken werd verplaatst naar de andere kant en Joke en Johan kregen een enorme glazen vouwwand. Dat worden volgend jaar vast fijne zomermaanden! Shop hier de producten uit onze shop die zijn gebruikt in de make-over. 

Wat voorafging…

Johan en Joke wonen al 15 jaar met hun gezin in een rijtjeshuis in Veenendaal. Het gezin heeft een actief leven; de een gaat naar de sportschool, de ander voetbalt en dat allemaal op loopafstand! Dat is ook de grootste reden voor Johan om niet te willen verhuizen. Joke daarentegen is toe aan verandering en pakt het liefst nú haar spullen om te verhuizen naar een moderne woning.

De make-over in 360°

360 tour verbouwen of verhuizen aflevering 6

Woonkamer

Bij de tv

Keuken

Eettafel

Bij de kast

Buiten

Meer over verbouwen en verhuizen?

Meer informatie over alles wat komt kijken bij verbouwen en verhuizen vind je hier.

Het verdict

Joke en Johan willen blijven in hun nieuwe thuis!

Het concept

In het programma ‘Verbouwen of Verhuizen’ helpt presentatrice Nicolette van Dam koppels waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het koppel verkeert in tweestrijd: verbouwen of verhuizen. De een wil koste wat het kost weg en de ander wil nooit zijn of haar huis opgeven. Wat kiezen ze als ze van beide opties kunnen proeven? De deelnemers ‘verhuizen’ voor even naar een nieuw onderkomen, terwijl onze stylisten Frans Uyterlinde, Carlein Kieboom en Eva van de Ven de huidige woning onder handen nemen. Blijven de bewoners of wordt het toch verhuizen?

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via NET5. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Frans Uyterlinde | Fotografie Barbara Kieboom | 360° tour 360Fabriek

nog meer: wooninspiratie