Aflevering 6: Cynthia en Remco uit Krommenie

Cynthia (24) en Remco (30) wonen in Krommenie. Het dakterras is op dit moment geen fijne buitenplek om bij weg te dromen. Wilde plannen voor het terras heeft Cynthia wel. Nu de uitvoering nog. Omdat Remco het zat is om alle klussen steeds uit te moeten voeren, neemt Cynthia het heft in eigen klushand.

Zomers dakterras

Cynthia en Remco hebben allebei in een bouwmarkt gewerkt. Een perfect kluskoppel met twee paar handige handen zou je denken… Maar niets is minder waar; de twee zijn geen echte doe-het-zelvers geworden. Als het om klussen gaat doet Cynthia graag een beroep op anderen. Vroeger was dat haar vader, nu is dat Remco. Maar die is klaar met het uitvoeren van Cynthia’s plannen. Deze zondag kruipt ze daarom zelf, met de hulp van doe-het-zelf stylist Leonie Mooren, in de huid van klusjesvrouw. Wat haar project precies is? Dat zie je zondag 18:00 uur op SBS6.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 6.

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie