Make-over: leefruimte krijgt mix van groen en lichtblauw

Groen voor Wendy en lichtblauw voor Quincy. Ze legden samen, in goede harmonie, de basis voor hun nieuwe interieur. Stylist Anke Helmich maakt het klusje af! Shop hier de producten uit onze shop die zijn gebruikt voor de make-over. In de video ontdek je ook hoe het interieur er voor de make-over uitzag.

Wat voorafging…

We gaan langs bij Wendy en Quincy, die 6 jaar geleden verhuisde naar hun rijtjeswoning in Pijnacker. Met een depressie van Quincy, was het interieur niet de grootste prioriteit. Nu alles weer op de rails staat, is een warm en gezellig thuis de volgende stap. Het interieur, met druk behang, past niet meer bij Wendy en Quincy. Het was een poging om een statement te maken in de ruime woonkamer, die wat onpersoonlijk en kaal aanvoelt. Ook door de uiteenlopende woonstijlen lukt het ze maar niet om het interieur eigen te maken. Wendy houdt namelijk van warmte, romantiek en donkere kleuren, terwijl Quincy van robuuste materialen en lichte kleuren houdt. Gelukkig helpt stylist Anke Helmich ze met een klusplan.

Bij de tv

Plantenhoek

Bij de zetel

Bij het konijnhok

Eethoek

Het concept

In vtwonen ‘Zelf aan de slag’ helpt Viktor Brand, samen met vtwonen doe-het-zelf stylisten Kim van Rossenberg, Femke Pastijn, Leonie Mooren en Anke Helmich, stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. De stylist komt met een doe-het-zelf plan en de bewoners steken de handen uit de mouwen door zelf te verven, vloeren leggen en behangen. De basis van hun nieuwe interieur komt dus echt van eigen hand. De stylist zet de laatste puntjes op de i door meubels en accessoires aan de ruimte toe te voegen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Anke Helmich | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie