Make-over: spannende keuzes in het grachtenpand van Ivana en Maurice

Styliste Fietje ging de uitdaging aan en maakte een aantal spannende keuzes om van het grachtenpand van Ivana en Maurice een gezellige en warme thuis te maken. Deze producten uit aflevering 5 vind je bij ons in de shop. Benieuwd naar de toelichting van styliste Fietje op haar keuzes voor deze make-over? Bekijk snel de video.

De make-over in 360°

360 tour weer verliefd op je huis aflevering 5

Wat voorafging…

Ivana en Maurice wonen samen met hun twee kinderen in een jaren 30 grachtenpand in Monnickendam. Na de koop besloten zij om het huis meteen te verbouwen: zowel de boven- als benedenverdieping werd onder handen genomen. Maar het interieur laat nog te wensen over. Door eeuwige discussies en meningsverschillen zijn ze daar nog niet blij mee!

Bij de zetel

In de nis

Bij de vensterbank

Bij de haard

Bij de eettafel

Bij en in de keuken

Hal

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Fietje Bruijn | Fotografie Barbara Kieboom | 360 tour door 360Fabriek

nog meer: wooninspiratie