Make-over: van man cave naar warm liefdesnest

Lisa snakte naar meer vrouwelijkheid in het donkere mannenhuis van Raoul. Sommige zwarte elementen mochten blijven, andere maakten plaats voor meer kleur. Shop de producten uit aflevering 5. Bekijk ook de video waarin je het vroegere interieur ziet én styliste Marianne haar keuzes voor deze make-over toelicht.

Wat voorafging…

Lisa is twee jaar geleden ingetrokken bij Raoul in Amsterdam-Zuidoost. Het interieur op dit moment? Een echt mannenhuis! Voor Lisa mag er daarom meer een vrouwelijke touch in huis terugkomen. Voor Raoul liever geen stoere en oude kastjes uit de kringloop, maar juist moderne kasten. Lisa neigt meer naar bohemien en etnische elementen, met plek voor mooie vintage vondsten. En juist dat botst met elkaar. Lisa vindt de zwarte wand van Raoul niks en Raoul kan de pastelgroene accessoires niet waarderen. Stylist Marianne helpt ze uit de brand en geeft zowel Raoul als Lisa, én de kleine die op komst is, een fijn thuis.

Bij de tv

Bij de zetel

Wiegje

Eethoek

Keuken

Hal

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Marianne Luning | Fotografie Barbara Kieboom | Kleding van HUMANOID en sieraden van QueBella

nog meer: wooninspiratie