Make-over: geen zwart-wit meer in dit warme familiehuis

Het zwart-witte tijdperk is voorbij in Hoogvliet. Vanaf nu alleen nog maar kleur, warmte en een echt familiethuis. Shop de producten uit aflevering 4. Bekijk ook de video waarin je het oude interieur ziet én Fietje haar keuzes voor deze make-over toelicht.

Wat voorafging…

Alicia en Shabaka wonen samen met hun zoon en dochter in een nieuwbouwhuis in Hoogvliet. Bij de bouw hebben ze direct gekozen voor een uitbouw en een basic interieur. De rest zou later wel komen. Nu, 5 jaar later, is er nog steeds niets veranderd, zijn ze niet meer tevreden en verlangen ze naar gezelligheid, warmte en persoonlijkheid in hun interieur. De basis bij Alicia en Shabaka thuis is vrij kil en zakelijk. Een sfeer die juist helemaal niet bij het stel past. Na de komst van hun twee kinderen willen ze een warm en gezellig familiehuis, waar ze ook vrienden kunnen uitnodigen. Maar hun smaakverschillen staan in de weg. Stylist Fietje gaat ze daarbij helpen.

Zithoek

neutraal haard wandplanken fotolijsten

Bij de tv

blauwe eethoek vierkante eettafel

Eethoek

Keuken

Hal

Buiten

  • Tafel (uitverkocht): vtwonen.be
  • Stoelen (uitverkocht): vtwonen.be
  • Plantenbakken: Elho

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Fietje Bruijn | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie