Nieuwbouwwoning krijgt kleurrijke make-over

Nicole en John wonen samen met hun zoontje in een nieuwbouwwoning in Zeewolde. Ze zijn blij met hun moderne huis en zelf ontworpen keuken, maar dat geldt niet voor de rest van de inrichting. Bekijk hier hun make-over. speelhoekbloemenkleuren combinerenKleuren combineren luchtplantjes

Shop hier de producten uit aflevering 4

Woonkamer

Fotomuur

En-suitekasten

Kinderhoek

Eethoek

Op de plankjes

Keuken

Gang

  • Trap – Solid Black: Upstairs
  • Mand: privébezit
  • Kussen: Eijerkamp
  • Buddha: privébezit
  • Vaas: Eijerkamp

Kleding: Seel Concepts, Bloemendaalseweg 52, Bloemendaal

Bekijk hier het eindresultaat van aflevering 4:


Nieuwsgierig waarom Wendy heeft gekozen om deze kleuren te combineren? Bekijk de video waarin Wendy haar keuzes toelicht. In deze aflevering ging Carlein ook op bezoek bij een droomhuis in Heemskerk. Kijk nog eens binnen in de geschakelde woning van Alexandra en Dennis.

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Wendy Verhaegh | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie