Verbouwen of verhuizen: een gezellige leefruimte en keuken voor Rik en Tamara

Rik en Tamara kregen een grotere keuken en zagen de haard vervangen worden door een plekje voor de piano. Shop hier de producten uit onze shop die zijn gebruikt in de make-over.

utrecht gezin

Wat voorafging…

Rik en Tamara wonen samen met hun vier kinderen in een jaren 30-herenhuis in Utrecht. Het huis ligt op een ideale locatie, want binnen vijf minuten fiets je het centrum in. Alleen is er een groeiend probleem; de kinderen worden pubers. Dat zorgt ervoor dat er nu te weinig zitruimte in de woonkamer is. Tamara wil daarom graag verhuizen, maar wil Rik liever verbouwen.

De make-over in 360°

360° make-over verbouwen of verhuizen

Hal

Zithoek

Bij de tv

Bij de piano

Eethoek

Keuken

Op de planken

Buiten

Meer over verbouwen en verhuizen?

Meer informatie over alles wat komt kijken bij verbouwen en verhuizen vind je hier.

Het verdict

Rik en Tamara willen blijven in hun nieuwe thuis!

Het concept

In het programma ‘Verbouwen of Verhuizen’ helpt presentatrice Nicolette van Dam koppels waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het koppel verkeert in tweestrijd: verbouwen of verhuizen. De een wil koste wat het kost weg en de ander wil nooit zijn of haar huis opgeven. Wat kiezen ze als ze van beide opties kunnen proeven? De deelnemers ‘verhuizen’ voor even naar een nieuw onderkomen, terwijl onze stylisten Frans Uyterlinde, Carlein Kieboom en Eva van de Ven de huidige woning onder handen nemen. Blijven de bewoners of wordt het toch verhuizen?

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via NET5. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Carlein Kieboom | Fotografie Barbara Kieboom | 360° tour door 360Fabriek 

nog meer: wooninspiratie