Verbouwen of verhuizen: monumentaal pand met veel ruimtes

Nathalie miste sfeer en warmte in het monumentale pand in Vlaardingen. Ze wilde daarom graag verhuizen. Voor Dave waren familie en vrienden de belangrijkste reden om juist te willen blijven. Maar wat kiezen ze: verbouwen of verhuizen? Het gezin krijgt even een nieuw onderkomen, terwijl onze stylisten de huidige woning onder handen nemen. Stylist Carlein Kieboom bracht sfeer in huis. Shop de producten die zijn gebruikt voor de make-over.

Wat voorafging…

Voor Dave is het duidelijk; hij wil in Vlaardingen blijven. Nathalie daarentegen wil graag verhuizen.Het liefst naar Rotterdam. Ze heeft het huis al zo vaak proberen te veranderen, maar door de vele ruimtes weet Nathalie niet waar ze moet beginnen. Warmte en sfeer ontbreken! Stylist Carlein Kieboom brengt die twee elementen naar Vlaardingen en zorgt dat het huis één geheel wordt. Zullen ze blijven of willen ze toch verhuizen?

360° tour door het huis

Make over monumentaal pand

Groot én sfeervol

Voor Dave is het duidelijk; hij wil in Vlaardingen blijven. Nathalie daarentegen wil graag verhuizen. Het liefst naar Rotterdam. Ze heeft het huis al zo vaak proberen te veranderen, maar door de vele ruimtes weet Nathalie niet waar ze moet beginnen. Warmte en sfeer ontbreken! Stylist Carlein Kieboom brengt die twee elementen naar Vlaardingen en zorgt dat het huis één geheel wordt. Zullen ze blijven of willen ze toch verhuizen?

Hal

betegelde haard

Woonkamer

Bij de haard

In de Vitrinekast

Dressoir

doorkijkje

Eethoek

Fotowand

sidetable met tegels

Tussenkamer

Keuken

Sidetable

tipi tent

Zolder

Het verdict

Na de make-over stond het vast: Nathalie en Dave zouden niet verhuizen maar blijven in hun vernieuwde woning. Wat zouden jullie doen?

Het concept

In ons nieuwe programma ‘Verbouwen of Verhuizen’ helpt presentatrice Airen Mylene koppels waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van  gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het koppel verkeert in tweestrijd: verbouwen of verhuizen. De een wil koste wat het kost weg en de ander wil nooit zijn of haar huis opgeven. Wat kiezen ze als ze van beide opties kunnen proeven? De deelnemers ‘verhuizen’ voor even naar een nieuw onderkomen, terwijl onze stylisten Frans Uyterlinde, Carlein Kieboom, Anya van de Wetering en Eva van de Ven de huidige woning onder handen nemen. Blijven de bewoners of wordt het toch verhuizen? Ontdek hier ook informatie over alle gebruikte producten in de make-overs. Veel plezier!

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Carlein Kieboom | Fotografie Barbara Kieboom | 360 graden tour door 360fabriek

nog meer: wooninspiratie