Aflevering 3: Sara en Erik uit Hoevelaken

Sara (33) en Erik (32) wonen samen met hun zoontje Bram en dochtertje Nienke in een vrijstaande woning in Hoevelaken. Sara is degene die haar stempel op de styling van het interieur heeft gedrukt. Erik is nog steeds op zoek naar zíjn plekje. Sara verrast hem met een relaxplek in de tuin.

relaxplek in de tuin

Relaxplek in de tuin

Iedere week wordt er wel iets verschoven bij Sara en Erik thuis. Een vaasje van de kringloop of een nieuwe zelfgemaakte creatie, Sara bepaalt grotendeels het interieur. Maar er is één ‘ruimte’ waar ze nog niet met de stempel is geweest… Dat is de tuin. De favoriete plek van Erik om zijn vrije tijd door te brengen. Eén plus één is twee, hoogtijd om in de tuin een echte mannenplek te maken. Doe-het-zelf stylist Leonie Mooren bedenkt een plan voor de tuin waarbij ook Sara de handen uit de mouwen moet steken. Wat haar project is? Dat zie je zondag om 18:00 uur op SBS6!

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 3.

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie