Verbouwen of verhuizen: lichte hoekwoning

De wens van Sarah en Wouter was een grotere keuken waar ze met vrienden kunnen koken en dineren, maar dat gaat niet in hun huidige woning. Dus wordt het verbouwen of verhuizen? Het gezin krijgt even een nieuw onderkomen, terwijl onze stylisten de huidige woning onder handen nemen. Stylist Eva zette de indeling van het huis op z’n kop om die wens in vervulling te laten gaan. Shop de producten die zijn gebruikt voor de make-over.

360° tour door het huis

360 graden tour

Liefde voor koken

Sarah en Wouter hebben samen met vrienden een kookclub opgericht. Ze zijn dol op koken en lang dineren met vrienden. Maar helaas leent de kleine keuken zich daar niet goed voor. Toch wil Sarah liever niet verhuizen. Wouter daarentegen is niet per se gebonden aan één plek. Stylist Eva van de Ven zet heel de indeling op z’n kop. Willen ze verhuizen of blijven ze toch in het huis waar ze dolverliefd op zijn geworden?

groene keukentegels

Keuken

Boven de deur

  • Ensuite kast: privébezit
  • Overig: privébezit

Eethoek

blauwe lambrisering

Woonkamer

wandaccessoires

Muur met accessoires

roze lambrisering

Kinderhoek

Kelder

Het verdict

Sarah en Wouter kregen de grote keuken van hun dromen waardoor ze beslisten niet te verhuizen. Wat zouden jullie doen: blijven of toch verhuizen?

Het concept

In ons nieuwe programma ‘Verbouwen of Verhuizen’ helpt presentatrice Airen Mylene koppels waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van  gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het koppel verkeert in tweestrijd: verbouwen of verhuizen. De een wil koste wat het kost weg en de ander wil nooit zijn of haar huis opgeven. Wat kiezen ze als ze van beide opties kunnen proeven? De deelnemers ‘verhuizen’ voor even naar een nieuw onderkomen, terwijl onze stylisten Frans Uyterlinde, Carlein Kieboom, Anya van de Wetering en Eva van de Ven de huidige woning onder handen nemen. Blijven de bewoners of wordt het toch verhuizen? Ontdek hier ook informatie over alle gebruikte producten in de make-overs. Veel plezier!

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Eva van de Ven | Fotografie Barbara Kieboom | 360 graden tour door 360fabriek

nog meer: wooninspiratie