Make-over: oude arbeiderswoning krijgt Engels sfeertje

Wendy herstelde de potentie van de oude arbeiderswoning van Marcel en Sophie in ere! Een beetje James Bond voor Marcel en een Engels sfeertje voor Sophie. De make-over ontdek je hier! Shop de producten uit aflevering 2. Bekijk ook de video waarin Wendy haar keuzes voor deze make-over toelicht.

Wat voorafging…

Sophie en Marcel wonen samen met hun dochters in een prachtige woning: twee doorgebroken arbeidershuisjes uit een rijksmoment. En daar zijn ze smoorverliefd op geworden! Maar door de woning in te richten met de meubels uit hun vorige huis is het moeilijk de vlinders vast te houden. Marcel omschrijft zijn eigen stijl als een James Bond stijl. Geen leer in huis? Geen sprake van. Sophie houdt juist van licht en pastellen en woont het liefst in een Laura Ashley huis. En dat is niet alles, want waar Sophie impulsief is, is Marcel juist bedachtzaam. Over één ding zijn ze het trouwens wel eens, de oude meubels passen niet bij het nieuwe huis. En daar gaat stylist Wendy Verhaegh verandering in brengen!

Zithoek

Trapkast

Aan de tv kant

blauwe speelkast

Speelkast

rijksmuseum behang

Eethoek

Keuken

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Wendy Verhaegh | Fotografie Barbara Kieboom | Kleding van OU. Boutique Stories

nog meer: wooninspiratie