Make-over: mix van rust en Marokkaanse invloeden

Laila houdt van kleur en Marokkaanse invloeden, Sander juist van rust. En laten die elementen nu allemaal terugkomen in het nieuwe interieur. Ontdek hier de make-over. Shop de producten uit aflevering 2. Bekijk ook de video waarin Wendy haar keuzes voor deze make-over toelicht.

Wat voorafging…

Laila en Sander verwachten over 4 maanden een broertje of zusje voor Yasmine. Een grote motivatie om hun appartement nu echt goed aan te pakken; van mengelmoes tot smaakvol geheel. Laila houdt van warm, kleurrijk en barok met Arabische invloeden. Sander houdt van robuust, industrieel, rust en sloophout. Laila heeft een multiculturele achtergrond en dat zie je terug in het huidige interieur. Een ergenis voor Sander, want hij stoort zich nog weleens aan de kleurrijke en rommelige inrichting. Een lastige klus dus.

grijze bank

Woonkamer

Plankenwand

Oosters behang

Speelhoek

  • Deuren: Soukz
  • Overig privébezit

Eethoek

Op de vensterbank

keukenbar

Keuken

blauwe lambrisering

Hal

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Wendy Verhaegh | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie