Ruime nieuwbouwwoning met grote woonkamer

Muserref en Battal wonen samen met hun twee zoontjes in een ruime nieuwbouwwoning. Samen vielen ze als een blok voor de grote woonkamer. Maar hoe breng je sfeer in zo’n grote ruimte? Bekijk hier hun make-over.

oranje woonkamerfotoboekBasic eethoekspijlenstoelloungehoek

Shop hier de producten uit aflevering 2

Woonkamer

Eethoek

Keuken

Loungeplek

Trappenhuis

Bekijk hier het eindresultaat van aflevering 2:

Nieuwsgierig waarom Marianne koos voor oranje in de woonkamer? Of waarom de loungehoek in het verlengde van de keuken ligt? Bekijk de video waarin Marianne haar keuzes toelicht. In deze aflevering ging Carlein ook op bezoek bij een droomhuis in Den Haag. Kijk nog eens binnen in het Herenhuis van Jelle en Theo-Bert.

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een  frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Marianne Luning | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie