Geertje en Erik uit Oudekerk

Twee jaar geleden verhuisden Geertje (37) en Erik (49) samen met hun kinderen Max en Roos van hartje Amsterdam naar het landelijke Ouderkerk aan de Amstel. Een landelijke omgeving betekent rust, maar niet voor Erik. De hal is voor hem een grote ergernis. Geertje verrast hem met een spiksplinternieuwe hal. Eentje waar hij wél blij mee is!

Even voorstellen in Oudekerk

Opgeruimde hal

Geertje en Erik zijn enorm blij met hun huis en het vrije uitzicht op de weilanden. Maar toch ergert Erik zich al 2 jaar enorm aan de hal. Hij heeft in het afgelopen jaar alle zorgen in- en rond het huis op zich genomen, zodat Geertje zich volledig op haar nieuwe baan kon storten. Om hem te bedanken wil Geertje hem verrassen door van de hal een mooie en opgeruimde plek maken. Doe-het-zelf stylist Corrien Flohil is een ster als het gaat om het indelen van kleine ruimtes en bedenkt een plan waarbij ook Geertje haar handen uit de mouwen zal moeten steken. Wat haar project is, zie je zondag om 18:00 uur op SBS6!

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 2.

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie