Make-over: een afgewerkt familiehuis voor Jojanneke en Bastiaan

Dit was alweer de laatste aflevering van vtwonen ‘Zelf aan de slag’. We hopen dat je veel inspiratie en leuke DIY-ideeën op hebt gedaan! Shop hier de producten uit onze shop die zijn gebruikt voor de make-over. Bekijk ook de video waarin Femke terugblikt op de make-over en je hun oude interieur kan zien.

Wat voorafging…

Jojanneke en Bastiaan wonen samen met hun twee kinderen in een jaren 60 rijtjeswoning in Lisse. Twee jaar geleden, toen het koppel bij de notaris was om te tekenen, was hun dochter Feline op komst. Dit betekende een hele hectische tijd; van afbreken tot klussen, alles werd gedaan met de baby in de draagzak. Nu de puntjes op de i nog.

Bij de schuifdeur

Bij de zetel

Bij de tv

Bij de eethoek

Bij de werkplek

Bij de keuken

Het concept

In vtwonen ‘Zelf aan de slag’ helpt Viktor Brand, samen met vtwonen doe-het-zelf stylisten Kim van Rossenberg, Femke Pastijn, Leonie Mooren en Anke Helmich, stellen die niet goed weten waar te beginnen met het opknappen van hun huis. De stylist komt met een doe-het-zelf plan en de bewoners steken de handen uit de mouwen door zelf te verven, vloeren leggen en behangen. De basis van hun nieuwe interieur komt dus echt van eigen hand. De stylist zet de laatste puntjes op de i door meubels en accessoires aan de ruimte toe te voegen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door Femke Pastijn | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie