Make-over met fijne tinten en materialen uit de natuur

Dit was alweer de laatste aflevering van dit seizoen van ‘Weer verliefd op je huis’ in Nederland! Frans gaf het huis van Anouck en Ernst een make-over met fijne tinten en materialen uit de natuur. Bekijk hieronder de make-over. Deze producten zijn gebruikt in aflevering 10. Bekijk ook de video waarin we het interieur voor de make-over zien en stylist Frans zijn keuzes voor deze make-over toelicht.

Wat voorafging…

Ernst en Anouck wonen samen met hun zoon en dochter in twee-onder-een-kapwoning in Heiloo. Na de koop besloten ze de woning meteen te verbouwen, maar tijdens de verbouwing werd zowel de vader van Ernst als de vader van Anouck ziek. Deze wending heeft veel invloed gehad op de voortgang en daarbij de inrichting van hun huis. Door de heftige periode van de afgelopen vijf jaar hebben ze besloten om een positief familiefeest te geven: ze gaan deze zomer trouwen en kijken er erg naar uit! Daarmee hopen ze een zware periode af te sluiten en een nieuwe periode te openen. Daar hoort dus ook een nieuw interieur bij, alleen botsen de twee als het gaat om woonsmaken. Aan stylist Frans Uyterlinde de schone taak om het feestje nog groter te maken!

Zithoek

Bij de schuifkast

Eethoek

Keuken

Hal

Toilet

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Frans Uyterlinde | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie