Aflevering 10: Jacqueline uit IJmuiden aan Zee

Het eerste seizoen van vtwonen doe-het-zelf sluiten we af op het strand van IJmuiden aan Zee. Dé plek waar Jacqueline (48) zomers lekker bij wil komen in haar strandhuisje. Zon, zee en strand zijn aanwezig, maar er ontbreekt nog één ding: sfeer. Vriendinnen Geralde en Jetty verrassen Jacqueline door haar strandhuisje aan te pakken.

strandhuisje

Zomer aan zee

Jacqueline heeft een drukke periode achter de rug waarin zij haar eigen fysiotherapiepraktijk heeft geopend. Om tot rust te komen van haar hectische periode heeft ze vorig jaar een strandhuisje gekocht. Het plan: vakanties en weekenden aan zee doorbrengen. Styliste Marie-Gon Vos bedenkt een bijzonder plan om de kleine ruimte maximaal te benutten. Wat het project van de twee vriendinnen precies is? Dat zie je zondag 18:00 uur op SBS6.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 10.

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.
In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie