Maarten en Lotte uit Castricum

Maarten (31) en Lotte (27) wonen samen met dochtertje Wies in een mooie 2-onder-1 kap woning in Castricum. Lotte wil Maarten verrassen met een fijne werkplek waar hij op zijn thuiswerkdag rustig kan werken. Zonder dat dochtertje Wies steeds op zijn schoot kruipt. Heb je de metamorfose van het huis van Maarten en Lotte gezien?

Rustige thuiswerkplek

Het afgelopen jaar is volgens Lotte behoorlijk druk geweest voor Maarten. Naast zijn drukke baan heeft hij een pittige studie tot registeraccountant afgerond, en in hetzelfde jaar werd Wies geboren. Kortom: een goede reden voor Lotte om hem eens flink in het zonnetje te zetten met een thuiswerkplek! Doe-het-zelf stylist Kim van Rossenberg bedenkt een passend plan voor de zolder. En ja, ook Lotte moet haar handen uit de mouwen steken. Wat haar project is, dat zie je aankomende zondag!

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 1.

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie