Make-over in groene pasteltinten met loungehoek

Laura en Erwin zijn toe aan iets nieuws voor hun woon- en eetgedeelte. De felle, roze muur  en de lastige indeling spelen hen parten, zeker voor een gezin van 4. Samen leggen ze de basis voor hun nieuwe interieur en stylist Kim van Rossenberg geeft de finishing touch. Het resultaat van de make-over zie je hier! Shop hier de producten uit aflevering 1.

Wat voorafging…

Laura en Erwin wonen samen met hun twee kinderen in Almere. Wat een woning voor twee moest worden, werd een woning voor vier. Daar ligt ook direct het woonprobleem: hoe deel je een kleine benedenverdieping in, zodat er toch voor het hele gezin ruimte is? Daarbij liggen ook de woonsmaken van het stel ver uiteen. Laura houdt van kleurrijk en zo leeg mogelijk. Ze heeft graag rust, maar wel in stijl. Terwijl Erwin houdt van prullaria. Van hem hoeft een inrichting niet te strak te zijn. Met vintage, hout en leer komt Erwin er wel uit. Stylist Kim Rossenberg bedenkt een plan waar de bewoners zelf mee aan de slag gaan en zorgt later voor de finishing touch.

Pastel woonkamer

Woonkamer

Bij de tv

Pastel eethoek

Eethoek

blauwe keuken

Keuken

Bij de kapstok

loungebank

Tuin

Bekijk hier de aflevering:

vtwonen Zelf aan de slag gemist

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van  foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

Make-over door: Kim van Rossenberg | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie