Make-over: het hemelsblauwe huis van Lisette en Joop

Het bruine interieur van Lisette en Joop uit Heemskerk is officieel verleden tijd. Ondanks de veranderangst van Joop, is styliste Marianne Luning er toch in geslaagd om, speciaal voor Lisette, meer kleur in huis te brengen. Zelfs de slaapkamer kreeg een make-over! De producten uit de make-over koop je bij ons in de vtwonen shop en in deze video legt styliste Marianne hoe ze de make-over heeft aangepakt.

Hij houdt van strak, zij van prullaria

Lisette en Joop wonen samen met hun dochtertje Femke in een hoekwoning in Heemskerk. Een fijn huis, maar geen echte thuis voor Lisette. Met de oude meubelen van Joop, die meeverhuisd zijn uit hun vorige woning, is het voor haar nog steeds een ‘nét niet interieur’. Aan stylist Marianne Luning de uitdaging om er een ‘net wel interieur’ van te maken: meer Ibiza, meer kleur en meer gekke prints en dessins, dat is de wens van Lisette. Maar er is 1 probleem: Joop houdt niet van veranderingen. Wel van bruin, basic en functioneel. Samen delen ze de woonwens om meer sfeer in huis te halen én om de indeling van het huis beter te kunnen benutten.

Benieuwd? Kijk zeker eens binnen in het nieuwe interieur van Lisette en Joop via deze 360º tour.

Bij de zetel

Bij de tv

  • Kleur op de muur ‘Trout Grey 7518’: Histor
  • Plant ‘Alocasia Zebrina’: Tuincentrum in plantenzak: Deens.nl
  • Dressoir: privébezit geverfd in de kleur ‘Trout Grey 7518’ matte lak: Histor met houten plank en poten (houthandel) en leren lusjes: Handles & More
  • Televisie: privébezit

Bij de eethoek

In de hal

  • Trap ‘Mountain Oak’: Upstairs
  • Lambrisering in kleur ‘Trout Grey 7518’: Histor

Slaapkamer

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Marianne Luning | Fotografie Barbara Kieboom | Kleding HUMANOID | Sieraden Quebella

nog meer: wooninspiratie