Make-over: geometrische vlakken en meer warmte in dit interieur

Het interieur van Rob en Leonie schreeuwde om aandacht én meer kleur! Het antwoord: subtiele kleurvlakken en meer zitruimte voor gezin, hond en visite. Het resultaat ontdek je hier. Shop de producten uit aflevering 1. Bekijk ook de video waarin Marianne haar keuzes voor deze make-over toelicht en waarin je ziet hoe het er vroeger uitzag.

Wat voorafging…

Ze wonen samen met hun twee dochters in een nieuwbouw eengezinswoning in Utrecht. Na een emotionele rollercoaster zijn ze toe aan een positieve wending: een warm en gezellig thuis. Voor Leonie liever geen frutsels en ronde vormen in huis, maar juist grote en industriële meubels. Rob neigt meer naar een landelijke sfeer. Hij houdt van Rivièra Maison, windlichten en lichte natuurlijke kleuren. Naast hun uiteenlopende woonsmaken zijn ze ook op zoek naar een praktische indeling voor de kinderen én de hond. En het interieur kan wel wat meer kleur gebruiken.

Trap

  • Trap – ‘Leather’ uit de Wereldcollectie: Upstairs
  • Kleur op de muur: niet meegegeven
  • Foto van New York – op karton: Repros

Zithoek

Vide

Bij de tv

kleurvlakken eethoek

Eethoek:

wandbord stylepads dock four

Hal

  • Kleur op de muur – Zandsteen S 2005-Y20R: Histor
  • Wandbord met stylepads: Dock Four

 

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Marianne Luning | Fotografie Barbara Kieboom | Kleding van Humanoid

nog meer: wooninspiratie