Rijwoning uit de jaren 30 wordt een gezellig plekje

Linda en Jeroen wonen samen met hun zoontje Joshua in een jaren 30 rijwoning in Overveen. Met het huis zijn ze dolblij, maar het echte thuisgevoel ontbreekt. Door de lastige langwerpige vorm van de woonkamer lukt het niet om er een gezellige plek van te maken. Maar wat vinden ze ervan na de make-over?

woonkamer grijskandelaar zwartglazen deurengroene vaasgroene keuken

Shop hier de producten uit aflevering 1

Woonkamer

Eetkamer

Keuken

  • Kleur keukenblok – Parallel S 4010-G50Y: Histor
  • Kraan – Jee-O ‘Soho’ hammercoat black: Ton Scholten
  • Broodplank: privébezit
  • Glazen stolp: privébezit
  • Pannenrek – op maat gemaakt: Remmers Design

Speelhoek

Hal

Bekijk hier het eindresultaat van aflevering 1:


Nieuwsgierig waarom Frans koos voor glazen en-suite deuren? Of waarom de kast groen is geverfd? Bekijk de video waarin Frans zijn keuzes toelicht. In deze aflevering gingen we ook op bezoek bij een droomhuis in Overveen. Kijk nog eens binnen in de villa van Jeroen en Ebru.

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Frans Uyterlinde | Fotografie: Barbara Kieboom

nog meer: wooninspiratie