Verbouwen of verhuizen: Merel en Pieter hebben meer ruimte nodig

De woonwensen van Merel en Pieter gingen in vervulling: een fijne thuiswerkplek, meer privacy voor de ouders, een woonkeuken en een goede verbinding tussen binnen en buiten. Shop hier de producten uit onze shop die zijn gebruikt voor de make-over.

Wat voorafging…

De keuken bij Merel en Pieter is wat aan de krappe kant; er is behoefte aan een grote woonkeuken. Ze zijn dol op koken en gezellig tafelen met vrienden. Ook buiten met binnen verbinden is een grote droom. Dit zal ervoor zorgen dat ze nooit meer met hun borden via de voordeur naar de tuin hoeven te lopen. Meer privacy is de laatste wens op het lijstje. Pieter en Merel missen een plekje waar ze zich even terug kunnen trekken. Kortom: er is werk aan de winkel voor Carlein Kieboom. Ze gaat hard aan de slag met hun woonwensen. Willen ze verhuizen of blijven ze in hun huis waar ze stapelverliefd op zijn geworden?

De make-over in 360°

360 tour verbouwen of verhuizen aflevering 1

Zithoek

tv dressoir blauwe tegels schouw

Bij de tv

Bij de ensuite deuren

basic keuken wit eethoek

Keuken

Op de plank

Bij de eetafel

Hal

confetti behang werkkamer barstoelen grijs bureau

Werkkamer

Bijkeuken

Tuin

Het verdict

Merel en Pieter zijn weer helemaal verliefd geworden op hun huis en besluiten te blijven. Zouden jullie blijven of toch liever verhuizen?

Meer over verbouwen en verhuizen?

Meer informatie over alles wat komt kijken bij verbouwen en verhuizen vind je hier.

Het concept

In het programma ‘Verbouwen of Verhuizen’ helpt presentatrice Nicolette van Dam koppels waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is door de jaren heen veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het koppel verkeert in tweestrijd: verbouwen of verhuizen. De een wil koste wat het kost weg en de ander wil nooit zijn of haar huis opgeven. Wat kiezen ze als ze van beide opties kunnen proeven? De deelnemers ‘verhuizen’ voor even naar een nieuw onderkomen, terwijl onze stylisten Frans Uyterlinde, Carlein Kieboom en Eva van de Ven de huidige woning onder handen nemen. Blijven de bewoners of wordt het toch verhuizen?

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via NET5. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Make-over door: Carlein Kieboom | Fotografie Barbara Kieboom | 360 tour door 360Fabriek

nog meer: wooninspiratie