8x jullie favorieten uit de make-overs

Heb je de voorbije make-overs gevolgd? Dan heb je vast heel veel mooie en leuke producten voorbij zien komen. Dit zijn jullie 8 favorieten. Wij hebben er telkens een stylingtip aan toegevoegd. Zo kan ook jij weer verliefd worden op jouw huis!

1. Tekst in het licht

Stipt op nummer 1 stond dit seizoen de lichtbox van A Little Lovely Company. Een lichtbox en tekstbord in één. Letters, cijfers en afbeeldingen; zet jouw favoriete tekst in het licht. Zet de lichtbox op een opvallende plek, in de kast, op een plank of in het raam. Combineren met andere producten hoeft niet, de lichtbox doet zelf het werk!

10x favorieten fles groen

2. Vissenfles

Is het een vaas of is het een fles? De keuze is geheel aan jou! Zet hem op tafel, leeg of gevuld met een eenvoudige bloem of tak. Het liefst in een opvallende kleur, dat steekt mooi af tegen het groen van de vaas. Of geef hem een speciaal plekje in de servieskast. En gebruiken als waterfles wanneer je bezoekt hebt, kan natuurlijk ook.

10x favorieten kaarsenhouder

3. Kaarslicht in goed gezelschap

Met deze kaarshouder van Nordal ga je voor opvallend kaarslicht. Maar ook zonder brandend kaarsje staat dit paard heel leuk op de vensterbank of in de kast.

10x favorieten zuiver spiegel

4. Ronde spiegel

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… de ronde spiegel van Zuiver is de mooiste uit ’t land. Mooi van vorm, strak afgewerkt en daarmee een stylish item in bijvoorbeeld de hal. Met een houten plank over de radiator als schoenenplank creëer je één geheel. Hout en hout is altijd een goed idee. Geen spiegel nodig in de hal? Hij hangt ook perfect in de bad- of slaapkamer.

Hanglamp Marrakesh

5. Hanglamp uit Marrakech

Een vleugje Marrakech bij jou thuis. Met deze hanglamp van it’s About RoMi haal je Noord-Afrika naar binnen. Deze lamp laat licht extra mooi schijnen en trekt in iedere ruimte de aandacht. Door het open frame combineert de lamp goed met stoere materialen en robuuste meubels.

10x favorieten avron vaas

6. Industrieel vaasje

Het mintgroene aardewerk vaasje van House Doctor combineert prachtig met goud. Steek wat kaarsen aan en je creëert een mysterieus, Oosters sfeertje.

10x favorieten wandklok

7. Elegante wandklok

Wat vliegt de tijd! Deze mooie eigentijdse wandklok van Karlsson kwam voorbij in make-over 4. Deze klok van Karlsson mag opvallen, maar heb je liever dat je klok opgaat in het geheel dan kies je voor een klok in dezelfde kleur als de wand. Of combineer de klok met ronde wanddecoratie voor een creatief stilleven op de muur.

10x favorieten mand

8. Multifunctionele rietenmand

Deze rieten mand van Zusss sluit de top 10 af. Zo’n mand is multifunctioneel! Zet hem op een houten krukje, het aanrecht of gewoon op de grond. Leuk voor een plant of als opberger voor kranten of plaids.

nog meer: wooninspiratie