make-over

In Nederland lopen de tv-programma's 'Weer verliefd op je huis', 'vtwonen zelf aan de slag' en 'Verbouwen of verhuizen'. In het programma 'Weer verliefd op je huis' laten de vtwonenstylisten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor een huis kan vaak bekoelen wanneer de woonsmaak van een koppel ver uit elkaar ligt. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt ervoor dat de verschillende woonstijlen opnieuw op één lijn komen.

In het programma 'vtwonen zelf aan de slag' voeren de deelnemers zelf de werken uit. De vtwonen stylist maakt vooraf een plan op basis van foto's, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels, waarna zij op hun beurt aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. De stylist maakt vervolgens de inrichting compleet met meubels en accessoires.

In 'Verbouwen of Verhuizen' helpen we koppels waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Hun smaak is veranderd of er is sprake van gezinsuitbreiding en gebrek aan ruimte. Het koppel verkeert in een tweestrijd: verbouwen of verhuizen? De een wil weg en de ander wil nooit zijn of haar huis opgeven. Wat kiezen ze als ze van beide opties kunnen proeven? De deelnemers 'verhuizen' voor even naar een nieuw onderkomen, terwijl onze stylisten de huidige woning onder handen nemen. In België is het helaas niet mogelijk om deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTube-video’s.

In België kan je kijken naar 'Een frisse start met vtwonen' waarin verhuisheld Sieg en vtwonen stylistes Ozanne en Guillemine gezinnen helpen bij het inrichten en decoreren van hun nieuwe woning.