Magneetjes voor magneetbord

Leuke briefjes, foto’s en diploma’s hang je natuurlijk prominent in de kinderkamer. Om te voorkomen dat er punaisegaatjes in komen, gebruik je magneten. Een eenvoudig magneetbord wordt super leuk met vrolijke en kleurrijke magneten. De leukste magneetjes voor een magneetbord vind je hier. 
Magneetjes voor magneetbord

Kleurrijke magneetjes

Een mooi printje of felle kleurtjes zijn de basis van een leuke magneet. De kleurrijke magneetjes van Zizo Living zijn een lust voor het oog. De rijk geïllustreerde Iron Fantasy en Iron Dots maken van het magneetbord een gezellige boel.

Andere vrolijke ronde magneten zijn te koop bij Magneetjes.com. Ze zijn bekleed met rode stof met bloementjes. Combineer ook verschillende magneten met elkaar. Hoe bonter hoe beter.

Figuur magneten voor magneetbord

Voor kleinere kids zijn magneten in de vorm van een grappig figuur het aller-leukst. Wat dacht je van een badeend? In zes verschillende knalkleurtjes. Verkrijgbaar bij Magneetjes.com. Voor de mannen heeft PSikhouvanjou de perfecte magneetjes: in de vorm van robots. Met losse armen en benen knutselt je kind zelf de ideale robot in elkaar. En op het magneetbord houdt de robot netjes alle knipsels op zijn plek.

Zelf magneetjes maken

Kan je online niet de juiste magneetjes vinden? Dan maak je er zelf een paar! Of je nou creatief bent of niet, deze magneten kan iedereen maken. Grappig zijn de Scrabblemagneetje, hier kan je kind zelf leuke woorden mee vormen op het bord. Bekijk de zelfmaker Scrabblemagneetjes en ga aan het knutselen.

Waarom met magneten foto’s ophangen, terwijl je ook van die foto’s zelf hele leuke magneten kunt maken. Bekijk de zelfmaker Fotomagneetjes hoe je deze originele en persoonlijke magneetjes voor magneetbord maakt.

Magneetborden

Zonder magneetbord zijn de magneetjes ook niet nodig. Hier op Kidskamers.nl hebben we erg veel leuke magneetborden voor je gezocht en beschreven. De zoektocht naar een geschikt magneetbord wordt hierdoor een stuk korter!

Bron: 101 woonideeën 

nog meer: wooninspiratie