Wassen wordt een feestje met deze leuke wasmanden

Het leven is een feestje, toch? Maar je moet zelf… de juiste wasmand uitkiezen. Natuurlijk staat niemand echt te springen om de was doen, maar dat betekent natuurlijk niet dat je het niet wat leuker voor jezelf mag en kán maken. Kies een vrolijke mand en jouw stemming wordt instant beter! Wij gingen voor jou op zoek naar een aantal leuke wasmanden, happy shopping (and washing)!

vtwonen badkamer | leuke wasmanden | bad | ronde spiegel | betonstuc
Spiegel Umbra Hubba Ø 86,4 cm € 150,-, wollen vloerkleed Bloomingville, Ø 140 cm € 155,- (vtwonen.nl). Op maat gemaakt wastafelmeubel van hout met waskom aan de voorkant Combitex, prijs op aanvraag (com-anders.nl). Mand Lalibu met handvaten, 53×59 cm € 459,-, witte graanpot van papier-maché op de grond, 11×23 cm € 49,- (couleurlocale.eu). Geurkaars op wastafelmeubel € 39,90, flesje voor geurstokjes € 27,90, bruin kommetje € 12,90,- (letoile.store). Marmeren bad € 6000,- (oudebouw­materialen.nl). Hamamdoek 100×250 cm € 130,-, stoffen etui € 45,- (badenbaden.nl). Linnen badjas € 39,99, slippers € 49,99 (hm.com). Grote kralenketting € 109,-, kleine kralenketting € 79,- (o-live.nl). Overig privébezit of bezit van de locatie (republiekbloemendaal.nl).

Happy cleaning

Natuurlijk zijn er genoeg mensen die schoonmaken heerlijk vinden. Voor die mensen is een in het oog springende wasmand misschien niet eens nodig. Voor het andere deel van de mensheid is er toch wat grover geschut nodig om je enthousiast te krijgen voor een schoonmaakbeurt. Zie het als een soort positieve psychologie. Waar vrolijke sportkleding kan zorgen voor meer motivatie om naar de sportschool te gaan, kan een leuke wasmand zorgen voor betere vibes tijdens het wassen. Kies er eentje die opvalt door de print of kleur en zet ‘m op een plek die je snel ziet.

LEES OOK
Simpele manieren om meer kleur in de badkamer aan te brengen

Geen fan van kleur

Ben je meer van de rustgevende badkamer? Dan kunnen we ons voorstellen dat je de taak van de was door deze opvallende vrolijke wasmanden misschien juist minder leuk gaat vinden dan voorheen. Daarom voor de ultieme minimalisten onder ons: een round-up van de mooiste minimalistische wasmanden die de badkamer juist opgeruimder laten lijken. Shop-ze!

LEES OOK
In alle rust badderen: zo creëer je een thuisspa

Boho dream

Als je dan voor de ultieme wasmand gaat… hebben we het perfecte exemplaar gevonden. Deze boho wasmand van Bloomingville is helemaal gemaakt van katoen en voorzien van franjes en kralen. Hij kan eerder door als kunstobject dan wasmand, zo mooi is ie! Moet jij eens zien hoe snel je van de bank afkomt.

nog meer: wooninspiratie