Deze raambekleding maakt je kamer lichter!

Lichtliefhebbers opgelet: raambekleding die de kamer lichter maakt, juist als hij dicht is, die bestaat! Ideaal voor een kamer op het noorden is deze luxaflex voor donkere ruimte. Met kleuren die doen denken aan strand, krijt en duinen. Doordat zowel de jaloezieën als de Plissé Shades zo neutraal van vormgeving zijn, passen ze in allerlei woonstijlen, van romantisch tot minimalistisch. We hebben voor natuurlijk geïnspireerde kleursferen gekozen: blauw-groen, rood-bruin, naturel en zwart-wit. Kleurstellingen die bij allerlei woonstijlen passen en die voor een verrassend of juist neutraal element kunnen zorgen.

hout groen raamdecoratie

plisse_shades

roman shades raamdecoratie

houtenjaloezie

rolgordijn

silhouetteshades

Houten jaloezieën

Deze houten jaloezieën in een warme wittint vangen het daglicht dat van bovenaf invalt en kaatsen het naar binnen toe. Trek ze ’s avonds dicht, en ze weerkaatsen lamp- en kaarslicht – nooit een te donkere kamer dus.

Plissé Shades

Plissé Shades bestaan uit een enkele laag stof en verkrijgbaar in veel verschillende transparanties.
Er is geen raam waar ze niet voor passen, en als je ’s ochtend wel natuurlijk licht maar ook nog wat privacy, dan kun je een stuk aan de bovenkant naar beneden halen.
Alleen een strook in het midden van het raam blinderen kan trouwens ook – handig als er altijd zonlicht op je beeldscherm valt.

Roman Shades

Deze Roman Shades zijn vouwgordijnen met een natuurlijke uitstraling, door het grove weefsel. De petrolkleur is ingetogen, maar in deze keuken een onverwachte toets. Roman Shades kunnen met of zonder baleinen worden uitgevoerd. Als de baleinen aan de voorkant zitten, ontstaat een speelser beeld, omdat de plooien dan andersom vallen. De stof kan gevoerd worden, praktisch voor bijvoorbeeld de slaapkamer.

Houten jaloezieën

De houten jaloezieën hebben hier een eigentijdse olijfgroene kleur. Als ze open staan, valt er veel licht naar binnen, gesloten zorgen ze voor privacy en sfeer. Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar met of zonder ladderband.

Rolgordijn

Dit blauw-groene kleurenpalet refereert aan de natuur, waardoor het tegelijk fris en rustgevend is. Het rolgordijn heeft een door vtwonen ontworpen, vrolijk dessin in olijfgroen, naturel en het blauw van de lentelucht.
Ideaal voor een grafisch accent bij effen kleurvlakken.

Silhouette Shades

Silhouette Shades bestaan uit lamellen van zacht textiel, die tussen twee stoflagen zitten. Nieuw in deze collectie zijn de kleuren van de lamel: zwart zoals op de foto, groen of bruin. Open zorgen de transparante Silhouette Shades voor mooi gefilterd licht, gesloten zijn ze blikdicht.

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie