Op deze loungebank wil jij zeker weten loungen

Thuis wil je kunnen ontspannen en een echte loungebank mag daarom eigenlijk niet ontbreken. Met wat heerlijke grote kussens heb je zo een heerlijke loungehoek in huis.

Op de foto

Een zitkamer waarin je languit en comfortabel kunt ontspannen. De matrassen en kussens zijn bekleed met glinsterende stoffen. De muur is betegeld met nachtblauwe, Marokkaanse tegels. De relaxte sfeer wordt benadrukt door een aparte poef, een groot dienblad en glanzende accessoires.

Lekker loungen

Wil je graag heerlijk in je huis kunnen loungen? Op vtwonen vind je nog veel meer lounge inspiratie. Met nog meer heerlijke loungebanken, maar ook loungestoelen of een hangmat. Een grote loungebank met plek voor iedereen past prima in een compacte ruimte. Door de aankleding vrij eenvoudig te houden en de tv hoger aan de muur te hangen, ontstaat er een gevoel van ruimte en bewegingsvrijheid.

Loungebank maken

Een fijne loungehoek heb je zo zelf in elkaar getimmerd. Verschillende kleden en kussens maken er een lekkere relaxzone van. Met de bouwtekening voor een loungebank en wat handigheid moet het zeker lukken. Naar de bouwtekening.

Hoekbank

Een hoekbank is de ultieme loungebank. Je kunt heerlijk languit liggen op de chaise longue en met wat grote kussens erop heb je een echte loungehoek. onder andere bij Bij Myhomeshopping kun je een loungebank kopen.

Bron: vtwonen februari 2011 | Fotografie Alexander van Berge | Styling Marianne Luning

nog meer: wooninspiratie