Merk in de kijker: Snurk Beddengoed

Een dekbed met kartonnendozenprint en een hoeslaken dat eruit ziet als een stoep? Opvallend en een tikkeltje vreemd. Toch waren deze eerste ontwerpen van het beddengoedmerk Snurk razendsnel uitverkocht. Inmiddels breidde Snurk haar assortiment uit met meer herkenbare prints. Je zag vast al wel eens het hoeslaken met prins- of elfjesprint? Ontdek hieronder onze favoriete exemplaren!

Dromen worden werkelijkheid

Van superheld tot prinses en van astronaut tot zeemeermin: onder zo’n dekbedovertrek beleven jouw kids de meest wonderlijke avonturen. En voor wie nog niet helemaal overtuigd zou zijn: de Snurk-dekbedovertrekken worden gemaakt uit de beste kwaliteit katoen waardoor ze heerlijk aanvoelen.

Beestenboel in de slaapkamer

Met de dierendekbedovertrekken van Snurk transformeert de slaapkamer in een heuse dierentuin. Al wat langer in de collectie is het slaaptextiel met huisdieren die de warmte van het voeteneind van het bed opzoeken, nieuwer zijn de dekbedovertrekken vol apen en walvissen.

Snurken voor volwassenen

En ook jij kan genieten van het unieke beddengoed van Snurk. Het merk heeft namelijk naast eenpersoonsdekbedovertrekken tweepersoons- en lits-jumeauxdekbedovertrekken in haar collectie. De stijl, door Snurk zelf omschreven als strak en realistisch met een knipoog, past bovendien bij elke slaapkamer.

Goed om weten: alle Snurk-dekbedovertrekken werden voorzien van een extra lange instopstrook en mogen in de wasmachine en droogkast. Keer het dekbedovertrek wel binnenste buiten en was het niet te heet, zodat de print langer mooi blijft.

nog meer: