Logeren in de Toon® B&B op Texel en alléén betalen voor de energie die je verbruikt

De Toon® B&B van Eneco in de duinen van Texel. Vlakbij het strand, frisse bries, zonnetje en schreeuwende zeemeeuwen. Wat een fantastische plek. Heerlijk! Robert, Martinique en hun kinderen Mats en Fiene waren heel blij dat ze gingen logeren op één van de mooiste eilanden van Nederland. ‘Echt een weekend om nooit te vergeten’, aldus Martinique.

Eneco-BB-Texel-Toon

En dat ook nog in een heel speciale bed&breakfast: de Toon® B&B. Een design container die voorzien is van alle gemakken. Badkamertje met douche, keuken met vaatwasser, mooie flatscreen en natuurlijk een Toon: de revolutionaire thermostaat van Eneco. Daarop kun je precies zien hoeveel energie je verbruikt en wat dat kost. En dat is heel handig, want in de Toon® B&B betalen gasten alleen voor de energie die ze tijdens hun verblijf verbruiken. ‘Wat werkt dat ding toch goed!’ en ‘Je ziet precies wat je verbruikt!’, zei Robert verbaasd terwijl hij op het scherm van Toon® keek.

Maar dan gaan ze op pad. Tijdens hun weekend op Texel is er natuurlijk van alles te doen en te beleven. Wandelen op het strand, fietsen door de duinen, pannenkoeken eten… Dan mogen Mats en Fiene van de verzorger van Ecomare de zeehonden voeren. Helemaal zelf! Dat is echt heel bijzonder, iets wat ze nooit meer vergeten. En dat is nog niet alles. Als klap op de vuurpijl is er nog een workshop mountainbiken door surfer Dorian van Rijsselberghe. Supergaaf! Tips & tricks van een Olympisch kampioen. Bekijk de video van hun belevenissen:

Toen het weekend voorbij was hoefden ze alleen te betalen voor de energie die ze verbruikt hadden. De rekening was natuurlijk geen verrassing, want ze hadden allang op Toon gezien hoeveel dat was. ‘Ik wil thuis ook een Toon, want dan is heel makkelijk om energie te besparen’, zei Robert. En dat klopt, want met een Toon bespaar je al snel zo’n 10% op je energierekening dus dat is echt wel de moeite waard. Ook meer weten over de Toon? Kijk op toonbnb.nl.

(promotie)

nog meer: wooninspiratie