Light up your life met Iittala

Iittala is zo’n designmerk waar je, als je er eenmaal iets van in huis hebt, dolgraag meer mooie spullen van wilt hebben – voor op je eettafel, in je keuken en in je woonkamer. Je wordt er verliefd op en raakt eraan verknocht. Iittala is een love brand!

Verrassende ontwerpen

Iittala is niet bang om keuzes te maken en een duidelijke plek in te nemen. Dat zorgt altijd voor verrassende ontwerpen die zich met niets anders laten vergelijken. En daar ga je van houden. Mooi design is niet goed genoeg; als Iittala iets maakt, dan moet het iets zeggen over jou. Je moet je erin herkennen. Als je ervan eet. Eruit drinkt. Ernaar kijkt. Bovendien moet je er een leven lang van kunnen genieten. Daarom is het tijdloos design. Net zo tijdloos als de betoverende schoonheid van de Finse natuur die al zo’n 130 jaar de inspiratiebron is.

Giftboxes

Met Iittala start altijd een nieuwe traditie. Want ieder design kun je op je eigen manier combineren met tal van andere Iittala artikelen. Geheel naar jouw smaak en voorkeuren. Zo ontstaat er door jou een nieuwe traditie van servies en design wat je misschien wel weer doorgeeft aan een volgende generatie. Die er op haar beurt weer een geheel eigen invulling aan geeft. En dat is een mooi idee als je iemand een Iittala Giftbox geeft.

Met de ‘LIGHT UP YOUR LIFE’ giftbox breng je instant sfeer in huis. In de giftbox vind je:

  • Kastehelmi sfeerlicht
  • 2 Kivi sfeerlichten
  • Alvar Aalto schaal

Kijk voor alle giftboxes op iittala.com

Je vindt de Iittala producten ook in onze vtwonenshop

nog meer: wooninspiratie